#FebruaryHomeWorkoutWithG Cheat Sheet

Преминахме заедно през предизвикателството #FebruaryHomeWorkoutWithG – 1 месец и 20 завършени тренировки! Поздравления!
Както ти споделих в началото на февруари – главната ни цел е да създадем нов полезен навик и да изградим дисциплина, която да ни помага тогава, когато мотивацията липсва. Сега остава само да продължиш тренировките и да затвърдиш навика. За да ти помогна малко, реших да изготвя този Cheat Sheet, в който надявам се ще откриеш полезна информация и вдъхновение!

5 съвета за мотивация

Информация

Освен онези малки причини, които изпращах в общия чат, те съветвам да потърсиш още информация по темата. Направи свое проучване, за да откриеш полезните действия на редовната физическа активност и си ги запиши някъде, за да ги поглеждаш всеки път, когато се чудиш дали тялото ти има нужда от тази тренировка.

График

Направи си график на тренировките – ако ти е трудно да тренираш 5 дни в седмицата, започни с 3. Определи си дни, в които задължително да тренираш и се опитай да се придържаш към този график. Не претоварвай тялото си, планирай почивните дни, така че тялото ти да има достатъчно време да се възстанови.

Облекла

Може да ти звучи странно, но да имаш сладурски екип за тренировки, ще помогне. Колкото по-добре се чувстваш по време на тренировките, толкова по-сигурно е че няма да се откажеш. Така че намери си спортен екип в любим цвят, шарена бутилка за вода или удобни обувки 🙂 Освен това, за допълнителен тонус, препоръчвам да си създадеш подходящ плейлист с любими хитове.

Вдъхновение

Във времената на социалните мрежи, тази точка сигурно ще ти се стори най-лесна. Намери момичета, които да те вдъхновяват да тренираш.

Някои от моите любими Инстаграм профили са:

Whitney Simmons

Denice Moberg

Krissy Cela

Jane Campbell

Chontel Duncan

Тренировки

Първо, трябва да решиш какви са резултатите, които искаш да постигнеш с тренировките. И след това, да откриеш упражненията, които ти харесват и ще ти помогнат да постигнеш целите си. Има различни типове тренировки, за теб остава да решиш кои са най-подходящи за твоето тяло.

Изпращам ти и някои от моите любими YouTube канали, от които се надявам да откриеш любими тренировки:

Sydney Cummings

Heather Robertson

Lily Bowman

Vicky Justiz

Chloe Ting

Приятни тренировки!

xoxo,

Gabrielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *