Вдъхновение и красота с Ел

Тази събота, ви представям Ел (или както я познаваме в Инстаграм @Missbebeelle) – едно момиче, което сбъдва мечтите си и ни вдъхновява и ние да преследваме своите. Тя пътува, работи, танцува и изглежда страхотно, защото “момичетата на новия век могат всичко”.

1 . Какво можем да намерим в твоя инстаграм профил? 

Обожавам фийда си, който не следва абсолютно никакви правила и мода в постването – няма да откриете снимки подредени по цветове, но ще откриете модни находки, инстаграмърски местенца в София и по света (специалист съм по тайните фотогенични местенца в Лондон например), авиационни снимки от живота на една стюардеса на борда на големия пътнически самолет, както и видеа как пилотирам самостоятелно моя малъл самолет Чесна 172. Изобщо много вдъхновение – обичам да показвам, че момичетата на новия век могат всичко – да са красиви, да избират всяка професия която им се прииска и да се занимават с каквото им хрумне и да го правят добре!

2. Ел, разкажи ни повече за себе си? Какво е момичето, което виждаме на тези красиви снимки?

То е всичко, което поиска да бъде – лицензиран пилот на четириместен самолет, стюардеса на 230-местен, балерина, модел, въздушна акробатка, икономист и разбира се гост-блогърка и запален инстаграмър.

3. Какви са най-големите ти страсти? Професия? Хобита?

Вече не знам кое мое любимо нещо е на първо място в живота ми. Но топ 5 са авиацията, класическият балет, инстаграмът ми, шопингът и пътуванията! Всичко ми е и малко професия и малко хоби и много страст! 

4. Как реши да се занимаваш с това?

Събуждаш се един ден с грешните причини да го направиш и го правиш и то пък излезне изключително добро решение и доста успешно! 

5. Какво би посъветвала тези от нас, които са в търсене на правилното поприще?

Ако се колебаете дали това е правилното нещо – значи вероятно не е! Ако се събуждате сутрин нещастни, че отново трябва да ходите на работа – значи трябва да я смените! 

Ако мислите, че е невъзможно или тежко да започнете отначало в друго направление – намерете отнякъде помощ и подкрепа и все пак го направете! 

6. Какво те мотивира и вдъхновява в работата ти?

Многото почивни дни! Хаха- стюардесите имат около 40-50 дни платен отпуск а и отделно почиваме повече по принцип. Когато си отпочинал – ти си и мотивиран! Намирайте време за почивки, спа и лежане с книжка! Това е много важно!

7. Какво запали любовта ти към модата? 

Нещастието да бъда дете на 90-те и да осъзнавам, че съм облечена грозно, но просто в магазина няма друго какво да се купи. Гладът ми за красиви неща, трупан с години е неутолим и все още се радвам като дете на всичко прекрасно по витрините и на достъпа до красиви стайлинги и интериорни решения по всички видове медийни канали. 

8. Кои са  любимите ти дестинации? Коя държава мечтаеш да посетиш през 2019? Има ли място на което не би се върнала никога? 

Любими мои дестинации са Будапеща, Южна Италия и  Лондон (там се чувствам вкъщи) . Мечтая да отида на Сейшелските острови и в Ню Йорк (засега обаче ме чака само остров Пукет през март). Не бих се върнала във Франкфурт (скучен град) и в Букурещ (пълен хаос).

9. Блогъри/влогъри/инфлуенсъри, които обичаш да следиш за вдъхновение? 

Толкова са много- българските мацки @mademoiselleaia – за lifestyle и моята сестра @sparklingmarina – за мода . Обичам видеата на @lelepons– пада голям смях там, а новият и сингъл е просто супер! Чуждестранните блогърки на които се възхищавам са @leoniehanne – за висок клас мода @fabmus – ите Диана и Алина за достъпни стайлинги, @lenasaibel за сладурски идеи за момичешки снимки, @elya_7ard и @rubytear за балет – и двете танцуват в Большой и са уникални . Елеонора Севенард е дори внучка на легендарната Матилда Кшешинска!  @velvetcoke за винтидж и исторически снимки и разбира се няколко акаунта на жени пилоти като мен за вдъхновение – @flymalin, @mariathepilot!

P.S: Не забравяйте да последвате Ел в Инстаграм, за да споделите приключенията и.

** Използваните снимки в този пост са собственост на Ел

xoxo,

Gabrielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *