Сутрешна идилия с Мартинес кафе

Едно от първите неща, които правя сутрин е да включа кафемашината! Да… А само преди няколко години се изумявах щом някой ми кажеше, че не може без кафе. Мислех си, че не е възможно да имаш толкова силна нужда от нещо, че денят и настроението ти да зависят от него. И ето ме сега… Събуждам се сутрин и първата ми мисъл е “Тичай към кафе машината!!!!”.

Любовта ми към кафето започна преди няколко години, когато започнах да пия доста честичко различни вариации – капучино, фрапета и т.н. Едва когато се преместих в Италия, започнах да залитам повече към чистото силно ароматно кафе. Защото както знаем да си в Италия и да не пиеш кафе “по италиански”  е недопустимо.

Преди да се прибера в България, се запасих с няколко пакета италианско кафе just in case, you know 😉  И преди седмица “Мартинес кафе” щедро ми предложиха да ми изпратят мостри от предлаганото от тях кафе, което много ме зарадва. Нямах търпение да го опитам. Още при отварянето на кутията, където бяха пакетите кафе, усетих аромата на кафе, уау!

cafe_martines_xoxogabrielle

Първо опитах кафе “Мартинес Еспресо Д`оро”, което е създадено за любителите на италианско еспресо (т.е. точно за мен!). Миксът от Робуста от Африка и Далчния Изток и Арабика от Америка и Африка, допринасят за силният леко кисел вкус и аромат, който ме събужда веднага.Това кафе е перфектно за сутрините, в които ви се иска да си поспите, но ангажиментите ви са неотложни.

image

Другото кафе, което имах възможността да опитам е “Перу-Чанчамайо”, което носи името на “родното си място”.  То, за разлика от предходното, е с по-ниска киселинност. Ароматът му е силен, вкусът му е невероятен- то съчетава в себе си натурално какао, нотки на малц и карамел, с послевкус на орехови ядки.. Yummy! Опредлено моят любимец!

Но кафето не е всичко, което ми направи силно впечатление… Особено милото отношение и ориентацията към клиента е изключително важно за “Мартинес кафе”. Освен, че кафето е изпечено, смляно и пакетирано от тях, те ще отговорят на всичките ви въпроси  и изисквания. Освен това от началото на тази година, можете да поръчате вашето кафе, избрано от огромната селекция, предлагана и онлайн от Кафе Мартинес Онлайн Магазин.

P.S: А вие какво кафе предпочитате? Поръчвате ли онлайн кафето си?

xoxo,

Gabrielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *